Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden gelden  op alle producten, diensten, aanbiedigen en overeenkomsten aangegaan met Bizzy Lizzy. Door het plaatsen van een bestelling of het doen van een aankoop aanvaardt en onderschrijft U deze algemene voorwaarden.

Producten:

Bizzy Lizzy tracht om de producten die ze aanbiedt steeds zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Daardoor kan ze niet aansprakelijk gesteld worden indien door een technische configuratie of eventuele fout de weergave op het scherm enigsinds kan verschillen van de werkelijkheid. Bv. Kleuren kunnen soms anders weergegeven worden afhankelijk van de instellingen van het beeldscherm.

Prijzen:

Onze prijzen zijn steeds in Euro en inclusief BTW, exclusief verzendingskosten. Indien de website door een vergissing of fout een prijs vermeld die redelijkerwijs kan kloppen , dan heeft Bizzy Lizzy het recht deze bestelling te wijzigen (in samenspraak met de klant) of te annuleren.

Verzending :

We werken met Bpost, PostNL en DPD voor de verzending van onze bestellingen. Bizzy Lizzy kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bestellingen die bij Bpost of andere leveranciers verloren zijn geraakt. Maar zal werken aan een aanvaardbare oplossing met klant en Bpost. En zal ook alle mogelijke preventieve maatregelen nemen om dit te vermijden.

Bizzy Lizzy garandeerd een snelle verzending, zodat de levering in Belgie binnen 2-3 werkdagen kan gegarandeerd.  Maar in geval van omstandigheden buiten haar wil, zoals staking bij verzendingsdienst, invloed van natuurfenomeen (storm), ramp kan Bizzy Lizzy niet aansprakelijk worden gesteld voor de vertraging in de verzending. Bizzy Lizzy kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerde of vertraagde leveringen indien de adresgegevens foutief of onvolledig werden doorgegeven.

In geval van mogelijke vertraging in verzending ivm vakantie of sluitingsdagen, wordt dit duidelijk vermeld op de website.

Bij vertraging door bijvoorbeeld een uitputting van de stock, wordt de klant meteen verwittigd en wordt er in samenspraak een oplossing uitgewerkt of kan de klant beslissen om de bestelling te annuleren.

Indien U niet aanwezig bent tijdens de levering, wordt het pakket afgeleverd in een afhaalpunt. De klant is verantwoordelijk om het pakket daar tijdig te gaan ophalen. Indien dit niet gebeurd, resulteert dit in kosten voor retour. Indien we een pakket 2 maal zullen moeten verzenden omdat het pakket niet werd opgehaald of de klant 2 maal afwezig was zijn wij genoodzaakt de extra kosten te moeten aanrekenen alvorens het pakket terug te verzenden.

Retourneren:

Bizzy Lizzy kiest voor hoogwaardige producten aan een goede prijs, en zal alles in haar werk stellen om de klant een goede service te bieden. Moest er tegenstaande deze goede zorgen toch een bestelling niet aan de verwachte kwaliteit doen, dan kan de klant deze zending (geheel of gedeeltelijk) terug sturen binnen 8 dagen na ontvangst. Gelieve bij retournering contact op te nemen met onze klantendienst via het contact formulier van de website of via het email adres [email protected].

U dient er wel voor te zorgen dat het product terug wordt gestuurd in de orginele staat zonder beschadiging aan garen, wikkels en relevante verpakking. Bizzy Lizzy zal de producten controleren en kan steeds een product weigeren indien deze niet in goede staat werd ontvangen (bv indien garen werd afgewikkeld of werd gebruikt).

De kosten voor de retournering vallen ten laste van de klant.

De bestelling mag terug gestuurd worden naar volgend adres:

 

Bizzy Lizzy

Karel Govaertsstraat 36

2222 Itegem

Belgie

Artikels in promotie, drukwerk (wegens copyright) of op maat gemaakte stukken kunnen niet worden terug genomen.

 

Aansprakelijkheid:

Bizzy Lizzy is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen worden geleden. Bizzy Lizzy is niet verantwoordelijk voor schade geleden bij de uitvoering van de overeenkomst van derden.  Bizzy Lizzy is niet verantwoordelijk voor schade berokkend bij (oneigenlijk) gebruik van de producten.