Terugsturen:

Bizzy Lizzy geeft haar klanten de garantie om een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Indien desondanks de geleverde artikels toch niet voldoen aan deze kwaliteit, mag u contact opnemen met onze klantendienst en binnen 8 kalenderdagen na ontvangst, de bestelling terug sturen om te ruilen of terugbetaling van uw levering te bekomen.

De 8 dagen bedenktijd worden gemeten vanaf de dag na de ontvangst van de levering bij u thuis.

Deze garantie zal enkel gelden indien de artikels in volledige nieuwstaat worden terug bezord. Alles moet dus worden gedaan om het product terug sturen zoals het werd geleverd, met onbeschadigde wikkels, zo veel mogelijk in de orginele verpakking, en zonder dat de wol werd afgewikkeld.

Dit kan door de levering te versturen aan:

Bizzy Lizzy

Karel Govaertsstraat 36

2222 Itegem

De kosten van de retourverzending zijn ten koste van de klant behalve indien anders werd afgesproken met onze klantendienst.

Enkel de producten in volledig orginele staat terug komen bij Bizzy Lizzy kan de omruiling en terugbetaling worden uitgevoerd.

Breibroeken  en ander soort van drukwerk – die vallen onder copyright en kunnen worden gereproduceerd– vallen door de copyright wet buiten het herroepingsrecht. 

Dus bij het terugsturen van de goederen, dient u ervoor te zorgen dat de goederen onbeschadigd zijn, voorzien van de orginele verpakking, wikkels, labels , en niet te zijn gebruikt. Deze moeten binnen de 8 dagen terug op ons adres zijn.

Indien er beschadiging is aan een van de artikels of de terug gestuurde goederen niet aan de bovenstaande opmerkingen beantwoorden, kan Bizzy Lizzy deze weigeren, of slechts een gedeeltelijke tegemoetkoming voorzien. Goederen gekocht met korting, zullen ook aan de prijzen met korting worden vergoed.

 

Het kan zijn dat sommige promoties, wegens stopzetten van kleur of garensoort – niet kunnen worden terug gestuurd. Dat zal steeds worden vermeld bij de bestelling.