Testimonials ( 57 ) RSS Feed
(5,0/5)

Ingezonden door Kumps.,
Kumps.
Je remercie vivement Bizzylizzy Personne super sympa et toujours à l écoute D ailleurs je repa ...
01-06-2020
Ingezonden door Lieve Sienaert,
Lieve Sienaert
Mijn eerste ervaring met een wol webshop. Super tevreden! Bestelling geplaatst en een dag later een ...
05-05-2020
Ingezonden door martine HONGENS,
martine HONGENS
Site au top, France est très à l'écoute , réponse rapide et de très bons conseils. Merci et sur ...
10-02-2020
Geverifieerde aankoop

Filteren op

PrestaShop

Scheepjes CAL2017 Hygge

'Hygge' (uitgesproken als ‘Hoe-ga’) is een Deens woord, wat gezelligheid betekent. Je kan het vast wel voor je zien: in een warme en knusse omgeving zijn, heerlijk relaxed op de bank haken of breien, lekker eten, je favoriete trui dragen, een kop warme thee drinken, samen zijn met vrienden om leuke herinneringen op te halen, het is allemaal Hygge.

Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd aan Scheepjes gevraagd wanneer zij de beroemde Stone Washed garens in een CAL gaan gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! Het is nu gecombineerd met het kleurrijke Catonagarens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door onze blogster Esther bekend van www.itsallinanutshell.com. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

Inhoud:

 • 10 bollen Scheepjes Stone Washed (78% katoen, 22% acryl)
 • 11 bollen Scheepjes Catona 25 gram (100% katoen gemerceriseerd)
 • 1 postcard
 • 1 flyer
 • 1 Organza zakje met luxe accessoires:
  - 1 Hygge knoop
  - 1 zilverkleurige Eland bedel
  - 1 stekenmarkeerder in de vorm van een hartje
  - 1 borduurnaald
  - 2 houten ijskristallen

De sjaal wordt ongeveer 1.80 / 1.90 m lang en 36 cm breed, afhankelijk van hoe los of vast je haakt. De aanbevolen haaknaald is 4,5.

Er zijn 4 kleurthema's beschikbaar: Regenboog, Pastel, Juweel & The Danish Mermaid.

Dit betreft een voororder - want de dozen zijn beperkt. De pakketten zullen tijdens de week van 13 februari bij Scheepjes verdeeld worden naar de winkels en meteen doorgestuurd worden door Bizzy Lizzy naar de klanten.

We hebben de pakketten in stock reeds gereserveerd dus daar zijn we zeker van :-)

De Rainbow pakketten die nu nog gereserveerd zijn behoren tot de laatste reeks die zullen worden vervaardigd en kunnen worden geleverd vanaf week 15. Daarna OP=OP

Scheepjes CAL2017 Hygge

Subcategories

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw